Tips babyshower kado

Wat is een babyshower en wat voor (kraam)kado kun je geven?

Een babyshower is een feest wat wordt georganiseerd voor de aanstaande moeder. Vaak weet de aanstaande moeder van niks en zijn de familie en vrienden al druk in de weer met het verzinnen van leuke kado's en het voorbereiden van sfeervolle decoraties.

Een babyshower kan overal gegeven worden, zo wordt de ene toekomstige moeder uit huis gelokt en thuis verrast met slingers en kraamkado's. De ander organiseerd zijn eigen babyshower in de kroeg met alles erop en eraan!

Waarom een babyshower geven?

Een babyshower is echt een vrouwen aangelegenheid en wordt gegeven omdat de aanstaande moeder zwanger is. De babyshower wordt meestal 2 maanden voor de geboorte geregeld. Het doel van het feest is om de a.s moeder te verrassen met leuke kraamkado's voor haar en de baby. Zo wordt de toekomstige moeder helemaal in de watten gelegd met leuke versieringen eeen mooie taart en natuurlijk kraamkado's. De a.s moeder wordt vaak blij verrast met babykleding, leuke hebbedingetjes, fotoalbums,  een echolijstje voor de baby, maar ook een gipsafdruk van de buik mag natuurlijk niet ontbreken!!

Een babyshower organiseren?

Heb je eerdaags een babyshower of ga je er een organiseren, neem dan eens een kijkje bij Kadopakketonline.nl Op de site kun je leuke tips en ideeën op doen voor de baby. Zo verkopen  wij leuke orgiginele kraamkado's maar ook speelkleden  gipsafdrukken of fotolijsten voor de baby.


 
  Linda     14-03-2015 13:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.