KADO-BEDRIJVEN

Kado bedrijven voor baby /volwassenen

Wilt u als bedrijf een baby/ volwassen kado online bestellen om als relatiegeschenk zakelijk te geven? Wij hebben voor u een paar leuke kado's uitgezocht voor baby en volwassenen die ook favoriet zijn bij andere bedrijven. Met een kado met uw bedrijfsnaam maakt uw gratis reclame voor uw bedrijf en u maakt een leuk gebaar naar volwassenen of baby toe.

Kraamcadeau

Voor een kraaamcadeau heeft u een ruime keuze uit kraampakketten, kraamcadeaus en hobbelpaarden. Niet iedereen heeft hetzelfde bedrag te besteden, dus hebben we verschillende kraamcadeaus om zakelijk te geven van een muziekdoosje tot een uitgebreid kraamkado. Ziet u niet de juiste baby artikelen of wilt u een andere combinatie in een mand of tasje alles is mogelijk. Het kraamkado kan naar uw eigen bedrijfsadres verstuurd toe maar ook rechtstreeks naar uw relatie toe. Bij het kraamvcadeau staat of het verpakt wordt en anders heeft u een optie om ervoor te kiezen. Als u bij opmerkingen komt kunt u een tekst opgeven dat schrijven wij dan in een gratis toegevoegd kaartje.

Relatiegeschenk volwassenen

Relatiegeschenk volwassenen kun je bij veel gelegen heden geven. Wij hebben een keuze uit badlaken en handdoeken, De badartikelen zijn in vele kleuren te bestellen, maar ook samen te combineren. Zakelijk geeft het bedrijft een leuke tekst op of alleen de bedrijfsnaam. Maar ook volwassen schorten zijn in vele kleuren te bestellen leuk om aan personeel te geven namens een verjaardag, trouwerij of kerstkado.

Maar er zijn ook relatiegeschenken zoals een  knuffeltje of knuffeldoekje voor bijvoorbeeld een kraambureau, creche enz. Die standaard een kleinigheidje mee willen geven voor de baby met hun eigen naam en of logo. Veel is mogelijk. En ook niet alle keuzes staan op de website. Wij denken graag met u mee.


 
Kado bedrijfsnaam/logo

Wilt u graag een kado op maat, bijvoorbeeld in de kleur van uw bedrijf, of met uw bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo.  Met uw kado met bedrijfslogo maakt uw gratis reclame bij alle kraamviste. Bij ons kunt u handdoek, saunalaken, tutpop of badjas  volwassenen met bedrijfslogo/naam laten borduren.

Of heeft u bedrijfskleding waar u graag een logo op wilt hebben. Neem dan contact met ons op! Contact opnemen gaat snel en makkelijk via de telefoon 0618829944 of via de  email info@kadopakketonline.nl

Wilt u als bedrijf een baby/ volwassen kado online bestellen?| Meer