KADO-BEDRIJVEN

Bedrijfskado voor baby /volwassenen

Wilt u als bedrijf voor een baby of volwassen een kado online bestellen om als relatiegeschenk zakelijk te geven? Wij hebben voor u een leuke kado's uitgezocht voor baby en volwassenen die favoriet zijn bij vele bedrijven. Met een kado met daarop uw bedrijfsnaam maakt u gratis reclame voor uw bedrijf en u maakt tevens een mooi gebaar naar volwassenen of baby toe.

Kraamcadeau

Voor een kraamcadeau heeft u een ruime keuze uit kraampakketten, kraamcadeaus. Niet iedereen heeft hetzelfde budget, dus hebben we verschillende kraamcadeaus om zakelijk te geven van een tutpopje of slab tot een uitgebreide kraammand. Ziet u niet de artikelen die u graag wenst of wilt u een andere combinatie in een mand of tasje? Wij hebben vele mogelijkheden. Het kraamkado kan naar uw eigen bedrijfsadres verstuurd worden maar ook rechtstreeks naar uw relatie toe. Bij het kraamcadeau staat of het verpakt wordt en anders heeft u een optie om ervoor te kiezen. Als u bij opmerkingen komt, kunt u een persoonlijke boodschap vermelden. Wij zullen deze boodschap dan op een gratis kaartje schrijven en bij het kraamkado voegen.

Relatiegeschenk volwassenen

Een relatiegeschenk voor volwassenen kun je bij veel gelegenheden geven. Wij hebben bijvoorbeeld keuze uit badlakens, handdoeken, keukenschorten. De badartikelen zijn in vele kleuren te bestellen, maar ook samen te combineren. U geeft een leuke tekst op of alleen de bedrijfsnaam / -logo. Ook de volwassen schorten zijn in vele kleuren te bestellen leuk om aan personeel te geven namens uw bedrijf op een verjaardag, een huwelijk of als kerstkado.

Maar er zijn ook relatiegeschenken zoals een knuffel of knuffeldoekje voor bijvoorbeeld een verloskundige praktijjk, kinderdagverblijf, enz. die standaard een kleinigheidje mee willen geven voor de baby met hun eigen naam en / of logo. Veel is mogelijk. Staat uw gewenste artikel niet op de website, laat het ons weten, wij denken graag met u mee.


 
Kado bedrijfsnaam / logo

Wilt u graag een kado op maat, bijvoorbeeld in uw huisstijl / -kleur van uw bedrijf of met uw bedrijfsnaam en / of bedrijfslogo. Met uw kado met bedrijfslogo maakt uw gratis reclame. Bij ons kunt u handdoeken, saunalakens, tutpopjes of badjassen voor zowel baby als volwassenen met bedrijfslogo/naam laten borduren.

Of heeft u bedrijfskleding waar u graag een logo op wilt hebben. Neem dan contact met ons op! Contact opnemen gaat snel en makkelijk via de telefoon 06-22103608 of via de email info@kadopakketonline.nl. Wij staan graag voor u klaar voor aanvullende informatie of een offerte op maat!