BABY-KADO-MET-NAAM

Kraamcadeau met naam geborduurd

Bij Kadopakketonline.nl kunt u een mooi kraamcadeau met naam geborduurd online bestellen. Een naamkado is een leuk kado voor de baby om bij de geboorte te geven.

Wij hebben voor ieder budget kraamcadeaus met naam zoals een tutdoekje, labeldoekje met naam of een origineel kado zoals een kraammand of kraampakketten. 

Origineel kraamkado

Een leuk baby kado idee is een knuffel met naam. Kadopakketonline.nl heeft een ruim assortiment knuffels met naam voor de geboorte voor bedrijven en particulieren. Wij hanteren een snelle levering van kraamkado's met naam ( 2-4 werkdagen). 

Daarbij verkopen we ook leuke diverse kraammanden met naam. De kraammanden zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Wilt u echt een uitgebreid kraamkado dan kunt u kiezen voor een babykadopakket. In overleg kunnen wij ook een kraamkado op maat maken.
 

 
      


Bestellen

Bestellen gaat makkelijk en snel betalen gaat via de vertrouwde betalingskanalen. Bedrijven kunnen bij ons op factuur betalen. Bedrijven ontvangen een digitale factuur die na 7 dagen betaald moet worden.

Bij een bestelling van een baby kado met naam kunt u na ontvangst het product niet meer retourneren, zie art. 10.7.