BABY-KADO-MET-NAAM

Kraamcadeau met naam geborduurd

Bij Kadopakketonline.nl kun je een mooi kraamcadeau met naam geborduurd online kopen. Een naamkado is een leuk kado voor de baby om bij de geboorte te geven. Wij hebben goedkope kraamcadeaus met naam zoals een tutdoekje of labeldoekje met naam. Maar ook een origineel kado zoals een kraammand of kraampakketten. 


Origineel kraamkado

Een leuk baby kado idee is een knuffel met naam. Kadopakketonline.nl heeft een ruim assortiment knuffels met naam voor de geboorte  voor bedrijven en particuliere. Wij hanteren een snelle levering van kraamkado's met naam, het baby kado met naam wordt binnen 3 werkdagen verzonden.. Daarbij verkopen we ook een leuk kraammand met naam. De kraammanden zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Wil t u echt een uitgebreid kraamkado dan kun t u gaan voor een baby kado pakket. In overleg kunnen wij ook een kraamkado op maat, kleur en/of bedrag maken.

 

 
 
      


Bestellen

Bestellen gaat makkelijk en snel bestalen gaat via vertrouwde betalingskanalen. Maar je kunt ook veilig achteraf betalen via AfterPay. Bedrijven kunnen bij ons op factuur betalen. Bedrijven ontvangen een digitale factuur die na 7/14 dagen betaald moet worden.

Bij een bestelling van een baby kado met naam kunt u na ontvangst het product niet meer retourneren, zie art. 10.7.

Wilt u ook een kraamcadeau met naam geborduurd?

 | Meer