Kraamcadeau 100 % Stoer
Kraamcadeau 100 % Stoer
0 Reviews | Review toevoegen

Kraamcadeau 100% Stoer

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 38,50
€ 32,50
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Kraamcadeau 100% Stoer

Kraamcadeau 100% Stoer is geschikt voor een lief baby jongentje. De witte badcape met turquoise bies is ideaal om je baby mee in te wikkelen na het badderen. De ouders zullen er veel gebruik van maken. De badjas is fijn voor na het badderen als je de baby moet verplaatsen en even snel iets aan wilt doen om de baby warm te houden. Het mutsje en slab met ook de tekst 100% Stoer maken het kraamcadeau voor de baby compleet. Het kraampakket is gemaakt van katoen wat goed vocht opnemend en zeer geschikt is voor de tere baby huid.

Kadopakketonline.nl

Kadopakketonline.nl zorgt er voor dat het kraamcadeau feestelijk wordt ingepakt met een gratis kaartje ebij. Het kaartje doen we erbij als u een tekst opgeeft bij de opmerkingen. U kunt het naar uw eigen adres laten versturen maar ook een ander adres opgeven waar het naar toe gestuurd moet worden. Is het een kraampakket voor binnen Europa dan kan het ook na contact met ons opgenomen te hebben verstuurd worden naar het gewenste adres. Bedrijven kunnen op factuur betalen, de factuur wordt digitaal naar u toegezonden.

Gaat u ook voor het Kraamcadeau 100% Stoer?

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.