Kraamkado bezorgen | Originele persoonlijke kraamkado's

Kraamkado bezorgen | Originele persoonlijke kraamkado's

Er is een baby geboren maar wat ga je doen, laat je het kraamkado bezorgen of ga je het zelf geven? En dan is er ook nog de vraag wat voor kraamkado ga je geven een persoonlijk kraamkado of originele kraamkado's? 
Bij Kadopakketonline.nl kun je een kraamkado naar wens laten bezorgen. De factuur wordt digitaal naar de klant verstuurd en u geeft het adres op waar het naar toe gezonden kan worden. Om het nog makkelijker te maken doen we er een gratis kaartje bij. De tekst die u er graag biij wilt hebben kunt u bij  de bestelling doorgeven en wij zetten het op het kaartje.

Welk kraamkado kan je geven? (tips)

 Tip 1: Is er een meisje geboren dan is het leuk om een kraamkado meisje te geven. Dit kan een fotolijstje zijn, gipsafdruk of misschien wel een leuke meisjes kraammand?

Tip 2 : Is er een jongen geboren dan wil je natuurlijk iets gericht voor een jongen geven en dan is een kraamkado jongen erg leuk. Zo kun je denken aan een knuffel, fotolijstje of een leuke blauwe jongens kraammand.

Tip 3 : Wilt u liever met iets unieks binnen komen, dan kunt u beter een origineel kraamkado laten verzenden. Daarbij kunt u denken aan lieve scharrelsokjes in roze of blauw. Een grappig scharreldoosje met 6 babysokjes.

Tip 4 : Maar wil je echt  een kraamkado waar de kersverse ouders nog jaren blij mee zullen zijn dan neem je een kraamkado met naam. Daarbij kan je kiezen uit een samengestelde kraammand met naam maar ook kun je je eigen kraamkado's met naam uitkiezen en ze samen laten verpakken. Een leuk kraamkado met naam is een knuffel met naam, badcape met naam of babybadjas met naam. U kan zelf het lettertype en de kleur borduring uitkiezen en de borduurstudio maakt het voor u klaar.

Tip 5 : Heeft u wat meer te besteden dit geldt vaak voor bedrijven of opa & oma dan kunt u gaan voor eeen wat uitgebreider of groter kraamkado. Bijvoorbeeeld een luxe kraammand met naam maar ook een hobbelpaard is een leuk kraamkado. Of gaat u liever voor een luxe speelkleed met bogen en alles erop en eraan?


Keuze genoeg om een leuk kraamkado te laten bezorgen, nu moet je alleen nog een geschikte keuze kunnen maken!!


 
  Linda     26-03-2015 13:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.