BADJAS-met-naam

Baby badjas met naam 

Bent u op zoek naar een baby kado met naam? Dan is een baby badjas met naam een leuk idee. Het is een persoonlijk kado waar u leuk mee binnen komt bij de kersverse ouders.

De baby badjas met naam is in twee maten verkrijgbaar 0-12 maanden en 1-2 jaar.

Baby badjas voor bedrijven

Wilt u standaard een baby badjas kado geven? Dat hoeft niet alleen met de naam van de baby maar kan ook met uw bedrijfsnaam en / of -logo. Zo maakt u gratis reclame bij al het kraambezoek. Wilt u weten wat de kosten daar van zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@kadopakketonline.nl of telefoniscch 06-2210 3608. Wij kunnen eventueel met u meekijken of er ook een baby badjas in uw bedrijfs kleur te bestellen is.

Bezig met laden...

Bestellen

Wilt u een baby badjas met naam bestellen dan gaat dat heel makkelijk. U doet het gewenste badjasje in de winkelwagen. Tijdens de bestelling kunt u het lettertype, kleur borduring en de naam aangeven. Betalen gaat via vertrouwde kanalen. Verzenden duurt gemiddeld 2 á 4 werkdagen, de verzendkosten zijn € 5,95. Bedrijven kunnen op factuur betalen mits ze zijn goed gekeurd en alle juiste bedrijfsgegevens zijn ingevuld.