BADJAS-met-naam

Baby badjas met naam 

U bent opzoek naar een baby kado met naam dan is een baby badjas met naam een leuk idee. Een baby badjas met naam is een leuk persoonlijk kado waar u leuk mee binnen komt. Want wat is er nou leuker dan dan een kado met naam? De baby badjas met naam is in twee maten verkrijgbaar 0-12 maanden en 1-2 jaar.

Baby badjas voor bedrijven

Wilt u standaard een baby badjas kado geven dan kan dat niet alleen met de naam van de baby maar ook met uw bedrijfsnaam en/of logo. Zo maakt u gratis reclame bij al het kraambezoek. Wilt u weten wat de kosten daar van zijn neem dan contact met ons op via info@kadopakketonline.nl. Wij kunnen eventueel met u mee kijken of er ook een baby badjas in uw bedrijfs kleur te bestellen is.

 Bestellen

Wilt u een baby badjas met naam bestellen dan gaat dat heel makkelijk. U doet het gewenste badjasje in de winkelwagen tijdens de bestelling kunt u het lettertype, kleur borduring en de naam aangeven. Betalen gaat via vertrouwde kanalen. Verzenden duurt gemiddeld 2 á 3 werkdagen, de verzendkosten zijn 5,95. Bedrijven kunnen op factuur betalen mits ze zijn goed gekeurd en alle juiste bedrifsgegevens zijn ingevuld.| Meer