Kadopakketonline.nl biedt u uitgebreide betaalmogelijkheden. Zo kunt u bij ons betalen met iDEAL, vooraf overmaken, achteraf betalen met AfterPay (ook voor België), betalen met CreditCard (VISA.Meastro & Mastercard), Bancontact (voor België) en PayPal. Het invoeren van gegevens en de betaling verloopt in onze webshop via een beveiligde SSL verbinding.
 

        
   iDEAL:

iDEAL is dé online betaalmethode is Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van onze PSP (Payment Service Provider). Alle bekende banken nemen deel aan het iDEAL betaalsysteem. U hoeft zich niet te registreren en het gebruik van iDEAL is gratis, wij berekenen geen transactiekosten.
 
  AfterPay:

Liever achteraf betalen? Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf met AfterPay!
                       

Met Bancontact kun je als Belgische klant direct bij het plaatsen van uwbestelling betalen. Zodra je betaald hebt, krijg u direct een bevestiging van je betaling en worden de bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel).

Betalen met Bancontact werkt als volgt: U plaatst het artikel in uw winkelwagen en gaat vervolgens naar het afrekenscherm. Hier kunt u met of zonder een account aan te maken uw bestelling plaatsen. Bij de betaalmethode kies u voor Bancontact. Als u deze gegevens hebt ingevuld, rond u de bestelling af. U wordt dan doorgeleid naar de Bancontact omgeving. Op deze pagina vult u de resterende gegevens in en voltooid u  de betaling. U wordt vervolgens teruggeleid naar de bevestigingspagina op onze site enu ontvangt een e-mail met de bevestiging van je bestelling.

Alle Bancontact betalingen worden voor ons verwerkt door Mollie die voor de betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

  Vooraf Overmaken:

Dit kan op ING rekeningnr. NL41INGB0004504738  Kidswinkels te Den Haag o.v.v. uw ordernummer. Zodra wij uw betaling binnen hebben, wordt uw bestelling in behandeling genomen.
 
  Credit Card:

Ukunt betalen met Master Card en Visa Card. Alle credit card betalingen worden voor ons verwerkt door Mollie die de betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.
 
  PayPal:

Wat is PayPalPayPal Nederland biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.


| Meer