Foto
Hier kunt u  de blogs van Kadopakketonline.nl vinden.
Kraamcadeau

  Linda Swinkels     28-02-2019     Reacties (0)

Kraamcadeau

Kraamcadeau

Wil je een kraamcadeau geven dan is dat nog niet zo makkelijk, want de keuze is reuze. Ga je voor een persoonlijk kraamcadeau met naam. Zoals een knuffel met naam of een badcape met naam of voor een wat groter kraampakket? De keuze voor een kraamcadeau met naam geeft wel aan dat de gever moeite heeft gedaan om de borduring, lettertype en naam doort te geven. Het maakt het ook heel persoonlijk en het kado wordt dan ook regelmatig bewaard voor later.

Goedkoop

Ga je liever voor een wat goedkoper kraamcadeau dan is een muziekdoosje in de vorm van een knuffel ook leuk om te geven. Het muziekdoosje is in meerdere dier soorten verkrijgbaar. Zoals beer, uil, vos en walvis. De kwaliteit is uitstekend. En je weet zeker dat de ouders het gebruiken bij het slapen van de baby in wieg of bedje maar je kunt de muziekknuffel natuurlijk ook in de box neerzetten.
Maar een goedkoop kraamkadootje kan ook een slab zijn of een badjas voor de baby.

Ideeën

Ideeën opdoen om als cadeau te geven kijk dan bij Kadopakketonline.nl van grote uitgebreide cadeaus zoals een hobbelpaard of uigebreide kraampakketten tot een lief knuffeltje om te geven. Een knuffel met of zonder naam blijft erg in trek bij de kleintjes. Een knuffeltje is er om mee te slapen, troosten en natuurlijk te spelen!

Voor welk kraamcadeau ga jij?


 

Lees meer

Muziekdoosje knuffel

  Linda Swinkels     01-02-2019     Reacties (0)

Muziekdoosje knuffel

Muziekdoosje knuffel

Het mooie zachte muziekdoosje knuffel is heerlijk om mee in slaap te vallen. De pluche knuffels hebben een handig trekkoord en een fijn melodietje om de baby mee in slaap te laten vallen.Een ideaal kraamcadeau om te geven. Heeft u de lieve luxe Bamboom muziektrekker in de vorm van een walvis of beer of uil al gezien? Of de Nattou knuffels in de vorm van een vos, konijn of hertje? Het is handig om in bedje neer te zetten of aan commode te hangen, maar ook leuk als speelgoed voor in de box.


Kadopakketonline.nl


Kadopakketonline.nl verkoopt leuke babykado's en kraamcadeaus onder andere om namens een bedrijf kado te geven. Wij zijn niet alleen bekend van bedrijfslogo en of naam borduren maar ook van goede kwalitatieve kraamcadeaus om kado te geven. Wij kunnen het babykado rechtstreeks naar de klant verzenden, Er kan eventueel een gratis kaartje bij met door u door gegeven tekst. De factuur wordt digitaal naar u toe verzonden. Wilt u de muziek knuffel liever ook naar klanten binnen Europa verzenden dan kan dat ook maar daar rekenen we andere verzendkosten voor. Stuur ons dan een email naar info@kadopakketonline.nl. Bent u vaste klant dan kunt u op factuur achteraf betalen.

Muziekdoosje knuffel een leuk kraamcadeau.

Lees meer

Kraamkado bedrijven | Kadopakketonline.nl

  Linda Swinkels     18-06-2015     Reacties (0)

Kraamkado bedrijven | Kadopakketonline.nl

Kraamkado bedrijven

Als bedrijf wil je natuurlijk een leuk kraamkado geven. Maar je wilt er ook niet te veel tijd aan kwijt. Daarom heeft Kadopakketonline.nl het makkelijk gemaakt voor bedrijven. Wij verkopen leuke kraamkado's voor bedrijven. Met een druk op de knop bent u klaar en wij regelen de rest.

Kraamkado met bedrijfsnaam/logo

Wilt u gratis reclame dan is een kraamkado met bedrijfsnaam en of logo een leuk idee. Een bedrijfslogo kan al worden geborduurd op tutpopppetjes, knuffeldoekjes, handdoek, kraammand enz. Door simpelweg het logo naar ons toe te zenden maken wij snel een berekening en u weet in no time wat uw kosten zijn.

Onze voordelen:

 • Bedrijven betalen op factuur
 • Gratis verpakken en kaartje bij kraamkado
 • Geen kosten voor de borduurkaart
 • Bij meerdere afname korting
 • Persoonlijke service
Neem dus snel een kijkje bij www.kadopakketonline.nl

Lees meer

Kraamkado bezorgen | Originele persoonlijke kraamkado's

  Linda Swinkels     26-03-2015     Reacties (0)

Kraamkado bezorgen | Originele persoonlijke kraamkado's

Kraamkado bezorgen | Originele persoonlijke kraamkado's

Er is een baby geboren maar wat ga je doen, laat je het kraamkado bezorgen of ga je het zelf geven? En dan is er ook nog de vraag wat voor kraamkado ga je geven een persoonlijk kraamkado of originele kraamkado's? 
Bij Kadopakketonline.nl kun je een kraamkado naar wens laten bezorgen. De factuur wordt digitaal naar de klant verstuurd en u geeft het adres op waar het naar toe gezonden kan worden. Om het nog makkelijker te maken doen we er een gratis kaartje bij. De tekst die u er graag biij wilt hebben kunt u bij  de bestelling doorgeven en wij zetten het op het kaartje.

Welk kraamkado kan je geven? (tips)

 Tip 1: Is er een meisje geboren dan is het leuk om een kraamkado meisje te geven. Dit kan een fotolijstje zijn, gipsafdruk of misschien wel een leuke meisjes kraammand?

Tip 2 : Is er een jongen geboren dan wil je natuurlijk iets gericht voor een jongen geven en dan is een kraamkado jongen erg leuk. Zo kun je denken aan een knuffel, fotolijstje of een leuke blauwe jongens kraammand.

Tip 3 : Wilt u liever met iets unieks binnen komen, dan kunt u beter een origineel kraamkado laten verzenden. Daarbij kunt u denken aan lieve scharrelsokjes in roze of blauw. Een grappig scharreldoosje met 6 babysokjes.

Tip 4 : Maar wil je echt  een kraamkado waar de kersverse ouders nog jaren blij mee zullen zijn dan neem je een kraamkado met naam. Daarbij kan je kiezen uit een samengestelde kraammand met naam maar ook kun je je eigen kraamkado's met naam uitkiezen en ze samen laten verpakken. Een leuk kraamkado met naam is een knuffel met naam, badcape met naam of babybadjas met naam. U kan zelf het lettertype en de kleur borduring uitkiezen en de borduurstudio maakt het voor u klaar.

Tip 5 : Heeft u wat meer te besteden dit geldt vaak voor bedrijven of opa & oma dan kunt u gaan voor eeen wat uitgebreider of groter kraamkado. Bijvoorbeeeld een luxe kraammand met naam maar ook een hobbelpaard is een leuk kraamkado. Of gaat u liever voor een luxe speelkleed met bogen en alles erop en eraan?


Keuze genoeg om een leuk kraamkado te laten bezorgen, nu moet je alleen nog een geschikte keuze kunnen maken!!


 

Lees meer

Tips voor het maken van een kraammand

  Linda     15-03-2015     Reacties (0)

Tips voor het maken van een kraammand


Een geboorte van een baby is uniek, dus moet deze mooie gebeurtenis ook gevierd worden! Vaak neemt de kraamvisite  een leuk kado mee voor de kersverse ouders. Omdat het kiezen van een kraamkado bestwel een moeilijke opdracht is, kiezen de meeste mensen voor een kraammand waar meerdere kraamkado's in kunnen.

De kraammand


In een kraammand kun je losse kraamkado's kwijt welke leuk zijn voor de ouders en baby. Je kunt er traditioneel voor liezen om elk kado apart in te pakken, zodat de ouders elke dag een kado uit de kraammand mogen openmaken. Vaak is dit een kraammmand met 10 kraamkado's.Maar je kunt natuurlijk ook zelf een kraammand samenstellen. In de kraammand kun je leuke kraamkado's stoppen die een ouder dagelijks nodig heeft zoals: een slab, een knuffel, een badcape of een flesje.

Welke kraamkado's kunnen in een kraammand?

 • een knuffel
 • een slab
 • een badcape
 • een kado met naam
 • een fotolijstje
 • een gipsafdruk
 • een rammelaar
 • een romper
 • een spuugdoekje
 • een slaapzak

De kraammand samenstellen


Als je alle kraamkado's hebt verzameld heb je nog iets nodig om de kado's in te verpakken. De meeste mensen kiezen voor een leuke mand. Een mand is altijd handig voor de ouders. De kraammand is namelijk altijd nog te gebruiken als speelgoed mand!
Nu nog een rolletje cellofaanpapier en krullint en de kraammand is klaar!

Heb je liever al een samengestelde mand kijk dan eens bij : kadopakketonline.nl/kraammanden.

Lees meer| Meer