Foto

Bedrijfslogo op kraamkado


Kadopakketonline.nl heeft een borduurstudio. De borduurstudio is gespecialiseerd in het machinaal borduren van namen, teksten, afbeeldingen of bedrijfslogo's op (kraam)kado's.
 .
In onze borduurstudio digitaliseerd onze design medewerker uw bedrijfslogo en/of afbeelding en maakt hiervan een borduurkaart. Als de borduurkaart klaar is maken we een proefborduring om te kijken of de borduring voldoet aan de wensen van de klant. Al onze artikelen worden geborduurd met beste garen die aan hoge kwaliteits eisen voldoet. LET OP bij ons geen extra kosten voor de borduurkaart.

Voor alle artikelen geldt ook dat wij geen minimale anntallen van afname hanteren!Kraamkado met naam

Wilt u een origineel, persoonlijk kraamkado dan kunt u bij ons een kraamkado met naam bestellen. U kunt kiezen uit een kraamkado met naam of een kraammand met naam. Klik hier voor het overzicht van kraamkado's met naam.

Wat kunt u bij ons bestellen met naam en/of bedrijfslogo?
* Tutpop met naam
* Speendoek met naam
* Badcape met naam
* (Baby) badjas met naam
* Knuffel met naam
* (Baby) muts met naam
* Handdoek met naam
* Gastendoek met naam
* Kraamkadopakket met naam
* Slab met naam
* Labeldoekje met naam
* Schorten met naam
* Bedrijfskleding met naam


Heeft u zelf artikelen die u voor uw bedrijf geborduurd wilt hebben zoals t-shirts, handdoeken, badjassen, etc.? Geen probleem, wij denken graag met u mee en kunnen veel borduren!
Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen door een email te sturen naar info@kadopakketonline.nl of te bellen naar 06-2210 3608.