HOBBELPAARD

Hobbelpaard online bestellen

Hobbelpaard online bestellen namens je bedrijf gaat snel en makkelijk. Elk seizoen heeft Kadopakketonline.nl nieuwe hpobbelpaarden in een andere dieren uitvoering en natuurlijk in een trendy kleur

Het Nattou hobbelpaard is zeer geschikt om te geven als de baby net geboren is kan het schommeldier nog ter decoratie in de babykamer worden neergezet en vanaf 6 maanden kan de baby gaan schommelen. De schommeldieren van Nattou voelen heel zacht aan. Het pluche dier met het houten onderstelsel maakt die babykado zeer geschikt om namens een bedrijf te geven. Een mooi kwalitatief kraamcadeau en nog in verschillende variatie's te bestellen.. 


Veiligheid

Het schommeldier heeft een zitje waar de baby in kan zitten, met het veiligheidstuigje zit de baby stevig en goed vast, maar letop laat de baby alltijd hobbelen onder begeleiding. Want vanaf 6 maanden is de baby nog niet zelfstandig genoeg om zelf te kunnen hobbelen.

Kadopakketonline.nl

Kadopakketonline.nl is bekend vanwege kraamcadeaus met bedrijfsnaam of logo maar ook vanwege mooie producten die kwalitatie zeer geschikt zijn voor een baby. Heeft u nog wensen om bijvoorbeeld het kraamcadeau naar het buitenland te verzenden dan is dat mogelijk. Wij rekenen daar 25,00/30,00 verzendkosten voor in Europa. U kunt dan het beste een email naar Kadopakketonline.nl sturen.

Gaat u ook een hobbelpaard online bestellen?


Geen producten