KRAAMMAND-JONGEN

Kraammand jongen

Kraammand jongen nodig om namens bedrijf of particulier te geven? Kadopakketonline.nl heeft voor de geboorte van de baby een ruime keuze kraammanden. Het geboorte cadeau is door ons samengesteld maar er is veel mogelijk van een kraammand met naam tot een mooi kraamcadeau op maat. Heeft u liever speciale kleuren die terug komen in het kraamcadeau of zoekt u iets in een andere prijsklasse er is veel mogelijk bij Kadopakketonline.nl
 


U kunt ook zelf een kraammand samenstellen.


Bedrijven

Vele bedrijven gingen u voor zij hebben gekozen voor een mooi kraampakket op maat met een witte badcape en witte slab met hun bedrijfslogo of bedrijfsnaam erop. Zo maakt u op een makkelijke manier snel reclame voor uw bedrijf op een speelse manier. Wij doen er een gratis kartje bij als u de tekst doorgeeft. Er kan binnen heel Europa verzonden worden alleen gelden er dan wel andere prijzen voor het verzenden in Nederland en België.
U hoeft alleen maar te bestellen en wij nemen de taak daarna van u over daar het kado in te pakken en te verzenden via Post.nl. De factuur wordt digitaal naar u toegezonden.

Voor welke kraammand jongen gaat u?| Meer