Kraamcadeau

Kraamcadeau

Wil je een kraamcadeau geven dan is dat nog niet zo makkelijk, want de keuze is reuze. Ga je voor een persoonlijk kraamcadeau met naam. Zoals een knuffel met naam of een badcape met naam of voor een wat groter kraampakket? De keuze voor een kraamcadeau met naam geeft wel aan dat de gever moeite heeft gedaan om de borduring, lettertype en naam doort te geven. Het maakt het ook heel persoonlijk en het kado wordt dan ook regelmatig bewaard voor later.

Goedkoop

Ga je liever voor een wat goedkoper kraamcadeau dan is een muziekdoosje in de vorm van een knuffel ook leuk om te geven. Het muziekdoosje is in meerdere dier soorten verkrijgbaar. Zoals beer, uil, vos en walvis. De kwaliteit is uitstekend. En je weet zeker dat de ouders het gebruiken bij het slapen van de baby in wieg of bedje maar je kunt de muziekknuffel natuurlijk ook in de box neerzetten.
Maar een goedkoop kraamkadootje kan ook een slab zijn of een badjas voor de baby.

Ideeën

Ideeën opdoen om als cadeau te geven kijk dan bij Kadopakketonline.nl van grote uitgebreide cadeaus zoals een hobbelpaard of uigebreide kraampakketten tot een lief knuffeltje om te geven. Een knuffel met of zonder naam blijft erg in trek bij de kleintjes. Een knuffeltje is er om mee te slapen, troosten en natuurlijk te spelen!

Voor welk kraamcadeau ga jij?


 

  Linda     28-02-2019 14:02     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.