Filter

close
0
Onbeperkt

Origineel kraamkado

Voor een origineel kraamkado heb je bij Kadopakketonline.nl veel mogelijkheden. Wilt u een kraamcadeau met naam dan heb je een ruime keuze uit geborduurde baby artikelen voor de baby. Zoals een kraammand een kraampakket of een  gepersoneerde knuffel. Op het babyartikel heeft u de keuze er uw bedrijfsnaam op te zetten of de naam van de pasgeboren baby.

Maar je kunt als bedrijf of particulier ook een kraamkado bestellen in de vorm van bijvoorbeeld speelgoed zoals een hobbelpaard, zachte hobbelpaarden die als eerst ter decoratie in de babykamer worden gebruikt en later zorgt voor urenlang speelplezier. Ook een leuk origineel kraamkado is een luxe muziekdoosje voor de baby, wij verkopen zachte muziektrekkers van 100% katoen in trendy kleuren zoals oker en grijs maar ook in zachte pastel tinten. De muziekdoosjes zijn in de vorm van een knuffel zoals beer, walvis, vos of konijn. Leuk om op te hangen aan wieg, ledikantje of deur. De Bamboom muziekdoosjes zijn  van zeer goede kwaliteit en blijven lang mooi.   1 / 3  Bezig met laden...
  • thumb_up Geen kosten voor borduurkaart
  • credit_card Bedrijven betalen op factuur
  • https Online veilig & snel betalen
Funnies knuffel:muis

Funnies knuffel:muis

6,50

Prijs per stuk

Op voorraad

(0)
  • thumb_up Geen kosten voor borduurkaart
  • credit_card Bedrijven betalen op factuur
  • https Online veilig & snel betalen
   1  2 3  

Kraamcadeau laten bezorgen

Wilt u een kraamcadeau laten bezorgen? Dan kunt je tijdens het bestellen een ander afleveradres aangeven. Bij het bestellen en bezorgen van het kraamkraamcadeau zorgen wij ervoor dat de factuur niet bij het afleveradres komt maar digitaal naar je emailadres wordt gestuurd.Inpakken is ook mogelijk, dat kun je makkelijk aangeven bij het bestelproces. 


Kraamkado baby


Een kraamkado baby is leuk om te geven de baby is net op de wereld en kan veel gebruiken. Leuke tips om te geven zijn baby kleertjes, en voor de verzorging een wikkeldeken of een voetenzak. maar ook de bacape met bijpassend mutsje zijn erg in trek. Je kunt het kraamkado samenstellen door meerdere baby artikelen uit te kiezen en als een pakket te laten verzenden.

Gaat u ook voor een origineel kraamkado| Meer