Baby cadeau met naam

Kadopakketonline.nl is gestart met een baby cadeau met naam. Persoonlijke kraamcadeaus zijn onze favoriet en we hebben al vele kraamkado's voor particulier en bedrijven mogen maken. Op het kraamkadopakket of knuffel kan de naam van het kind staan maar ook de naam van uw bedrijf. Zo maakt u makkelijk reclame.


KIDSWINKELS is het bedrijf van Linda Swinkels. KIDSWINKELS heeft 2 specialistische webshops:

  • Kadopakketonline.nl
     
  • Babyuitzetonline.nl


"Na jarenlange ervaring in de kinderopvang ben ik, naast mijn werk, in 2008 begonnen met kadopakketonline.nl. Al snel wisten klanten mijn webshop te vinden. Inmiddels verzorgen wij voor een groot aantal bedrijven de (kraam)kado's als er binnen hun organisatie of bij een relatie een kleintje geboren wordt. Ook een artikel in de Flair zorgde voor een boost. Uiteindelijk heb ik in 2011 besloten mijn focus volledig op Kidswinkels te leggen en heb ik er mijn fulltime job van gemaakt. Een goede keuze! Mijn kennis over kinderen en de producten die er zijn hebben er samen met mijn creativiteit voor gezorgd dat de vraag steeds groter werd. Naast kraamkado's kwam er steeds meer vraag naar verzorgingsproducten en producten voor in de babykamer. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen heb ik babyuitzetonline.nl opgezet. Een webshop waar eenvoudig en betaalbaar een complete babyuitzet is aan te schaffen."

Maak uw kado persoonlijk door de naam van de baby te laten borduren

U kiest een kraamkado met naam bij ons uit en, wij borduren machinaal uw kraamcadeau.

Complete kraamkadopakketten, zelf samenstellen ook mogelijk

Daarbij heeft u ook een ruime keuze babypakketten, kraammanden maar u kunt natuurlijk ook zelf uw kraamkado samenstellen.

Directe levering uit uw naam mogelijk

Wilt u het kraamkado niet zelf geven maar rechtstreeks naar de kersverse ouders toezenden? Dat kan! U kunt bij het invullen van de gegevens het aangegeven adres opgeven en wij versturen het.

Wilt u het kraamcadeau ingepakt hebbben, dan is dat geen probleem. Het kaartje krijgt u er gratis bij!!

Linda Swinkels  HOBBELBEESTONLINE.NL | Meer