Welkom text

Bij Kadopakketonline.nl kunt u veilig en vertrouwd online kado-artikelen kopen.

Je hebt namelijk het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag van het geretourneerde product inclusief evt. betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retourzending van je bestelling zijn voor je eigen rekening. Wij raden je aan het pakket retour te zenden met Track&Trace code aangezien wij een retour enkel kunnen crediteren indien wij deze ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht verzoeken wij je het Retourformulier in te vullen en deze toe te voegen aan het te retouneren product. Tevens verzoeken wij om de retour aan te melden via info@kadopakketonline.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! Het artikel dat je retour wilt sturen moet in de originele verpakking worden geretourneerd. Ook vragen wij je om geen verzendlabels op de originele verpakking te plakken maar deze op de verpakking te plakken waarin je je bestelling hebt ontvangen. Wij kunnen dan namelijk iemand anders weer blij maken met het door jou geretourneerde artikel.
 
Let op! Specifieke opdrachten die op verzoek van de klant worden aangebracht op/aan producten/artikelen, onder andere geborduurde artikelen, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.