Speelkleed baby

Een speelkleed baby  is een heerlijk vulzaam zacht speelkleed waar je baby lekker op kan liggen en spelen. Vooral voor de allerkleinste is een speelkleed ideaal. In vrolijke of rustige kleuren zijn de speelkleden verkrijgbaar. De meeste speelkleden voor de baby zijn voorzien van bogen. De bogen geven de baby een geborgen gevoel. Aan de bogen kun je leuke speeltje hangen, deze speeltjes zitten al bij het speelkleed. Zo is het kleed een speelkleed en babygym ineen!

Goede kwaliteit

De speelkleden van het merk Nattou en  zijn van zeer goed kwaliteit en getest. Het speelkleed is van duurzame stof gemaakt en de bogen zijn makkelijk te bevestigen. Voorzien van een plastic tas is het speelkleed makkelijk mee te nemen.Bestellen

Bestellen gaat makkelijk bij Kadopakketonline.nl. Bij de bestel knop ziet je de prijsinformatie en de levertijd. Veel speelkleden hebben we op voorraad en zijn dan ook snel te leveren. Wil je het speelkleed ingepakt hebben in cellofaanpapier dan is dat mogelijk. Boven de €50,00 wordt een pakket gratis verzonden. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen. Je kunt meteen betalen na het afronden van de bestelling of achteraf betalen zodra je het ontvangen hebt. Je krijgt dan een factuur toegezonden die je dan kunt betalen.

Voor welk speelkleed baby ga jij?


Geen producten