Top 10 kraamcadeau met naam tips

Top 10 kraamcadeau  met naam tips


Je wilt een leuk kraamcadeau geven maar je weet niet wat??? Kadopakketonline.nl heeft een paar leuke tips en een top 10 gemaakt van leuke persoonlijke kraamcadeaus met naam.

1) knuffel met naam

Een knuffel met naam is een van de leukste kraamcadeaus met naam om  te geven. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. U kies een lieve knuffel uit en wij boduren naam en eventueel data op de knuffel.
Wij hebben knuffels die een t-shirt aan hebben welke geborduurd kan worden. Maar ook een knuffel waarbij de naam op de knuffel zelf geborduurd kan worden.

2) badcape met naam

Op nummer 2 staat zeker een badcape met naam. De badcape is in vele kleuren verkrijgbaar. De ouders zullen er zeker erg blij mee zijn want de badcape gaat lang mee.

3) badjas met naam


Een badjas met naam is een leuk kraamcadeau om te geven. De badjas is in 2 maten verkrijgbaar 0-12 maanden en 1-2 jaar.

4) babymutsje met naam


Een lief babymutsje met naam in diverse kleuren leverbaar. Het mutsje is maat 62/68. Een mooi blijvend aandenken voor later. 

5) romper met naam


De romper is in wit blauw en fuchsia verkrijgbaar in maat 62/68. Op de baby romper kunnen naam en data geborduurd worden

6) slab met naam


Een slab met naam of leuke tekst het is allemaal mogellijk bij Kadopakketonline.nl Dit kado kan ingepakt worden en wordt goedkoop via brievenbuspost verzonden.

7) tutpoppetje met naam


Een tutpoppetje is een leuk knuffeldoekje waar de naam opgeborduurd kan worden. Het knuffeldoekje is in pop-vorm en nu ook als leuke hond verkrijgbaar. Een leuk kraamkado voor jongens en meisjes!

8) labeldoekje met naam


Een labeldoekje met naam en of data een leuk kraamkado om te geven. Aan het labeldoekje zitten diverse labels waar baby's zo graag aan friemelen. Een ideaal doekje voor in bed of box.

9) spuugdoekje met naam


EEn spuugdoekje is in diverse kleuren verkrijgbaar in de hoek wordt de naam geborduurd. Ook leuk te combineren met andere kraamcadeaus met naam.

10)kraamkadopakket met naam


En als top natuurlijk het kraamkadopakket met naam voor de baby. Wij hebben voor u leuke kraampakketten voor de baby samengesteld, maar heeft u liever een ander samengesteld pakket geen probleeem. Neem dan contact met ons op. info@kadopakketonline.nl
 
      15-03-2015 13:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.